Porkkana–chorizo lisuke

Liittyy kategorioihin: Ruoka

12 huhti 2017

Olipa kerran pari porkkanaa, ja ne meni naimisiin muutaman chorizon kanssa.

Kaasoina toimi suola, raastettu sitruuna, manteli ja timjami.

Jotta rakkaus suli yhteen, tarvittiin vähän voita ja uunia.

Eli, nakkaa raa´at porkkanat ja chorizot ensin pannulle, paista voissa sen verran, että pinta ottaa vähän väriä.

Raasta pinnalle sitruunan kuori ja purista mehu lopuksi päälle.

Sormisuolaa oman maun mukaan

Kaada vuokaan, 225 C ja noin vartti uunissa. Puolessa välin lisää mantelilastut ja tuore timjami.

Kom ihåg tuggmotstånd!

Bon appetit!

Resepti napattu Myllymäki: kasvikset lisukkeena & pääruokana.

Paras ruokakirja, helppoja reseptejä ja mikä parasta, kasvikset maistuvat hyviltä näiden ohjeiden mukaan.

Kommentoi

 

Muotivaatteet

Muotivaatteet

Muotivaatteet

Linkkivinkki

Linkkivinkki

Linkkivinkki.fi