Rustiikki joulukuusi #Rusta

Liittyy kategorioihin: About mirka

9 joulu 2021

Ostin reilu viikko sitten Rustasta ihanan joulukuusen. Minulla on ollut muovikuusi monen monta vuotta, mutta tänä vuonna halusin ostaa uuteen kotiin aidon kuusen, sillä kerrankin minulla oli sellaiselle tilaa ja halusin myös kuusen tuoksun sulostuttamaan olohuonettani.

Hullaannuin täysin, kun Rustan ulkopiha oli täynnä toinen toistaan upeampia kuusia ja vielä tarjouksessa. Sain kuusen hoito-ohjeet mukaan ja noudatin niitä orjallisesti, aina uuden imupinnan leikkaamisesta hitaaseen ja hallittuun sisälle tuomiseen. Kuusi sai imeä pesuhuoneessa ämpärissä vettä kaikessa rauhassa ja vieläpä riittävän oikeassa lämpötilassa, jotta shokki ulkoa – sisätiloihin ei olisi liian traumaattinen kokemus kummallekkaan meistä.

Ohjeiden lopuksi pyydettiin tarkkailemaan kuusen vointia ja huomioimaan, että jokainen kuusi on oma yksilönsä.

No minä tarkkailin ja alle viikossa oli kaikki neulaset varisseet lattialle. Viisi pölynimuri pussia myöhemmin ja tukkeutuneen pölynimurin jälkeen päätin kuvata tämän kaunokaisen, mikäli joku haluaa hankkia samanlaisen, eläväisen joulukuusen kotiinsa.

Olen nyt katsellut tuota kuusta pari päivää ja miettinyt, että kehtaako sitä reklamoida joulukuusesta?

Ymmärrän, että kuusi ei ole mikään monivuotinen sen jälkeen, kun se on tuotu metsästä kaupunkiin, mutta silti olen ainakin lapsena ollut siinä uskossa, että kuusi kestäisi kuitenkin vähän enemmän joulun odotusta.

Vai onko tämän vuoden teema se, että näistä neulasista pitää kasata se Ikean joulukuusi?

 

Kommentoi

 

Muotivaatteet

Muotivaatteet

Muotivaatteet

Linkkivinkki

Linkkivinkki

Linkkivinkki.fi