Joulukinkku

Liittyy kategorioihin: About mirka

26 marras 2021

Kinkulle vaihtoehtoinen huntu päälle tänä jouluna.

Täytyy sanoa, että pari vuotta sitten tuli paistettua elämäni paras kinkku. Tämä pikku veitikka oli 5,1 kg harmaasuolattu tuore Herra Snellmannin kinkku.

Uuni 100C ja lykkäät kinkun paistopussissa uuniin. Aamulla valmista sitte, kun mittari helottaa 74C.

Täydellistä.

Kuorrutin kinkun itse tekemälläni paholaisenhillolla, reseptin löydät täältä.

Sitten mandariiniviipaleita kiinni pintaan muutaman hammastikun avulla, ja uuniin 250C vartin verran ja sitten suoraan aamupalalle.

Niin mehukas kinkku, että taidan tänäkin jouluna hunnuttaa possun näillä eväillä.

ps. Tiesitkö että Snellmannin maatiasipossu on geenejään myöten ihan ehta suomalainen possu. Herra Snellman ei tuo eläinainesta ulkomailta.

Suomalaisinta possua, ainoaa lajissaan.

Mites on, millä sinä hunnutat kinkun?

Perinteisellä sinapilla vai jollain muulla?

Kommentoi

 

Muotivaatteet

Muotivaatteet

Muotivaatteet

Linkkivinkki

Linkkivinkki

Linkkivinkki.fi