Neitsyt Maria piparkakut

Liittyy kategorioihin: Ruoka

7 joulu 2017

Viikonloppuna jos jaksais väsätä Neitsyt Maria piparkakkuja…tai sitten ei. En ole, enkä aio ressata joulun suhteen yhtään mitään. Lahjat on hankittu ja se riittää. Lunta toki toivoisin lisää ja paljon. Semmonen -10 C pakkasta olisi kans kiva. Tälle vuodelle mahtuu vielä kahdet 50 vuotis synttärijuhlat ihanien ystävien kesken ja odotan bileitä jo innolla. Kahden viikon influenssa alkaa olla selätetty ja voin todeta, että aivan kamala tauti. Toivottavasti se kiertää teidät kaukaa.

 

Ensi viikolla saankin sitten kruunata Susannan kanssa tämän vuoden Kokkolan Lucia-mummon ja jännityksellä odotamme, että kukahan tämän leikkimielisen kisan voittaa tänä vuonna. Keskipohjanmaan Kamariorkesterin kvartetti tulee perinteitä kunnioittaen esiintymään tilaisuuteen, joka on tänä vuonna avoin kaikille. Olen niin kiitollinen, että minulla on ystäviä, jotka tahtovat tulla esiintymään ja tuomaan joulun tunnelmaa kaikille, yhteisesti.

Tiistaina 12.12 klo.17-19 Opetusravintola Kokkolinnassa kajahtaa sulosoinnut ja Lucia-juhla. Varaahan paikkasi Kokkolinnasta suoraan jos haluat olla paikalla juhlimassa kanssamme. Kokkolinnassa voit ruokailla samalla kertaa ja nauttia herkullisesta riisipuurosta ja jälkiruuasta edulliseen hintaan.

 

Kaikkea hyvää.

Kommentoi

 

Muotivaatteet

Muotivaatteet

Muotivaatteet

Linkkivinkki

Linkkivinkki

Linkkivinkki.fi