Riittää, että sinä uskot itseesi!

Liittyy kategorioihin: Hyvinvointi

12 syys 2016

Lego land svanarna

Huolimatta siitä, oletko yksin vai et – sinun täytyy jatkaa eteenpäin.

Mutta muista, että jos me kaikki olemme yksin -olemme yksin yhdessä.

Minua sen ajatteleminen auttaa.

Älä pelkää rakastua uudelleen

Odota merkkiä, johon siihenastinen elämäsi päättyy…

Olen viimeaikoina miettinyt paljon sitä, että onko elämässämme olemassa sattumia vai onko kaikki jo tavallaan ennalta suunniteltu tapahtuvaksi? Tiedätkö, että sinua varten olisi syntymähetkelläsi jo suunnitelma, ”great master” plan joka on tarkoitettu sinun elämääsi ja tulevaisuuttasi varten, johon vaikuttavat sitten sinun omat valintasi, tekosi ja vastuunkannot. Riippuen siitä miten nopea ja valmis olet oppimaan ja muuttumaan, elämäsi muovautuu tuon suunnitelman suuntaisesti.

Hurjaa vai mitä?

Kaksikymmentä vuotta sitten kun yhteiskunnassamme koululaitokset kokivat suuria rakenteellisia uudistuksia. Tuolloin tein erään täydennyksen ja sain korkeamman tutkintonimikkeen. Pidin tuota ylimääräistä vuotta todella tyhyjänpäiväisenä juttuna, sillä se ei oikeasti lisännyt ammattitaitoani mitenkään. Tein sen kuitenkin kun olen aina ajatellut, että kaikki koulutus on hyväksi. Onneksi tein, sillä kaksikymmentä vuotta myöhemmin tuo tyhyjänpäiväinen paperinpala oli juuri se pala paperia, joka aukaisi minulle ovet nykyiseen koulutukseeni. Tuo paperinpala avasi oven tieteelliseen ihmemaailmaan.

Miksi en sitten aikaisemmin tehnyt niin?

Siksi, että koin, ettei ympärilläni ollut oikeita ihmisiä vahvistamassa uskoani tai he eivät uskoneet minuun. Pahimmalta tuntui se, että heitä ei kiinnostanut edes tukea minua tai ajatustani. Nyt minulla ei ole tätä haastetta enää ja vain taivas on rajana.

Sillä tajusin, että sen pitää riittää, että minä uskon itseeni! Ja minähän uskon, hitto vie!

Toki sain vahvan vision ja tunteen menneellä viikolla, että tulen kirjoittamaan vielä yhden toisen kirjan, koska minun vain täytyy tehdä se.  Vielä ei ole sen aika, enkä hätäile sen suhteen, sillä minä vain tiedän, että näin on tarkoitettu tapahtuvan. Sitten kun sen aika on, niin minä tiedän milloin aloittaa.

Kunpa voisin kuvailla teille miltä tuo tunne tuntuu, kun tietää olevansa oikealla polulla ja asiat vain loksahtelevat hitaasti mutta varmasti oikeille paikoilleen. Ennen kuin tämä domino efekti on voinut syntyä on minun täytynyt kahlata läpi suurten vaikeuksien. Olo oli tuolloin samanlainen kuin olisi vaeltanut Saharan läpi ilman vettä.

Jokainen meistä pystyy ihan mihin vain jos vain tahtoo. Älä annan epäluuloisten ja vähättelevien ihmisten lannistaa unelmiasi.

Sinä

Pystyt

Ihan

Mihin

Vain

Kommentoi

 

Muotivaatteet

Muotivaatteet

Muotivaatteet

Linkkivinkki

Linkkivinkki

Linkkivinkki.fi