Rumi lifequotes

Tässä on ollut yksi jos toinenkin hetki aikaa miettiä omaa elämää ja sitä mitä siltä haluaa ja kuka sitä oikein aikuisten oikeasti on.

Kysy itseltäsi: Kuka minä olen?

Sitten kirjoitat alas kaikki ne asiat joita sinä omasta mielestäsi olet. Pyydä ystävääsi kirjoittamaan paperille myös sinusta, kuka sinä olet hänen mielestä ja verratkaa vastauksia. Voit yllättyä vastauksista, sillä me näemme hyvin usein itsemme aivan eri silmin kuin rakkaat ystävämme tekevät sillä me emme osaa olla armollisia itseämme kohtaan.

Me arvostelemme ja vaadimme itseltämme usein aivan liikoja. Me vaadimme myös toisilta usein todella paljon, vaikka emme haluaisikaan. Uskon, että olemme tottuneet vaatimaan, toimimaan ja tekemään jotta selviytyisimme. Unohdamme lempeyden, armollisuuden ja sen pienen hetken, välilyönnin joka on 32 osa tauko juuri niissä sinun elämäsi nuottirivistöllä.

Kun jouduin luopumaan kaikesta kontrollista, häpeästä, turvasta, peloista, liitosta ja huomisesta ja jäin vain siihen hetkeen, olin aivan varma, että kuolen sillä sekunnilla. Tuollaisena hetkenä tietää, miltä tuntuu kun sanotaan, että aika pysähtyy. Muistan vieläkin sen hiljaisuuden ja ajan pysähtyineisyyden tunteen jota ei voi sanoin kuvata. Sitä oli samaanaikaisesti liikkeessä mutta täysin pysähdyksissä ja tällä kertaa itseään ei katsonut ulkopuolisen silmin vaan sitä katsoi itseään sisäänpäin.

Olen kerran aikaisemmin kokenut tuon saman totaalisen hiljaisuuden ja äänettömyyden huminan. Se kokemus oli puolestaan jumalainen. Olin Gröönlannissa, matkustanut laivalla 8h Nuukista pohjoiseen, pieneen 100 asukkaan kylään, sisämaanjäätikön viereen. Seisoin yksin jäätiköllä ja yläpuolellani liiteli yli kolmekymmentä mustaa korppia jotka eivät päästäneet ääntäkään. Oli vain jäätikkö, aurinko, sininen taivas, mustat korpit ja minä. Tuohon hetkeen palaan ajatuksissani usein kun haluan löytää sen sisäisen rauhan tunteen.

Korppi on aina ollut minulle pyhä lintu ja niin rakas.

Se on lintu joka tulee aina takaisin jos sen on kerran päästänyt pyyteettömästi vapauteen.

korppi logo

Kommentoi

 

Muotivaatteet

Muotivaatteet

Muotivaatteet

Linkkivinkki

Linkkivinkki

Linkkivinkki.fi