Vapaa stressistä

Liittyy kategorioihin: About mirka|Hyvinvointi

29 heinä 2016

vapaa mirka

Hei kaikille uusille ja vanhoille lukijoille.

Muutama kuukausi sitten Jenny Belitz-Henriksson haastatteli minua aiheesta kuinka stressistä pääsee eroon. Tässäpä tuo haastattelu on nyt luettavissa uusimmasta Pirkka-lehdestä digiversiona, mikäli sinulle ei ole omaa kappaletta kolahtanut postiluukusta kotiin.

Sillä aikaa kun Pirkka-lehti oli painokoneiden alla, minä otin oman nimeni Johanssonin takaisin ja samalla siirsin voimani ja hyvinvointi ajatukseni tänne vanhaan blogiini, jota kirjoitin ennen avioeroani ja äärettömän ressaavaa elämäntilannettani.

Blogissani käydään läpi monia asioita mistä ei uskalleta puhua tai kuvitellaan, että sitä on itse ainoa ihminen maailmassa joka pähkäilee näiden asioiden kanssa.

Blogi päivittyy lähes päivittäin, sillä asiaa on paljon.

Meitä on monia joilla elämä ei ole mennyt ihan niinkuin sitä on itse nuorena ajatellut. Yhtä moni meistä on myös selvinnyt noista ajoista.

Polku on harvoin suora. Tärkeintä omassa(kin) elämässä on matkanteko ja se kipeä muutos, sillä vain muutoksen jälkeen voi saavuttaa jotain todella kaunista ja arvokasta.

Muutoksessa ihminen joutuu enemmän tai vähemmän kohtaamaan itsensä, halusi sitä tai ei.

Elämä on loppujen lopuksi hirveän lyhyt ja koskaan ei tiedä milloin oma matkamittari on tullut tiensä päähän.

Siksipä onkin tärkeää, että tuon vallalla olevan aikansa viettää ihmisten seurassa jotka haluavat vapaasta tahdosta olla kanssasi ja nauttia sinun seurastasi. Muista, sinä olet arvokas.

Ja kaikesta huolimatta, onneksi elämä menee aina eteenpäin, eikä taaksepäin.

♥ Kiitos Jennylle artikkelista ♥

kuva: Mikko Lehtimäki

2 vastausta Vapaa stressistä artikkeliin

Katja / Lumiomena

heinäkuu 29th, 2016 at 20:42

Hei Mirka! Yllätyin iloisesti lukiessani Pirkkaa. Olen näet kaivannut blogiasi ja en esim. tiennyt Scarletista. Nyt löysin sekä sinne että uudelleen tänne sivullesi, jolla joskus kävin usein. Haastattelusi Pirkassa oli hyvä, siinä oli jonkin verran sellaista jota itsekin pohdin. Upeasti olet löytänyt uuden tien.

Hyvää viikonloppua!

mirka

heinäkuu 30th, 2016 at 20:41

Katja/ Lumiomena: Hei, ihanaa, että löysit ja että olit vähän kaivannut minua. Tätä mirkajohansson.fi taidan jatkossa enemmän päivittää 🙂
Uusi tie on löytynyt, se on tosin ollut pitkä ja kivinen mutta helpot matkat eivät ole ne parhaat matkat <3

Kiitos kommentoinnista.

Ihanaa viikonloppua sinullekin <3

Mirka

Kommentoi

 

Muotivaatteet

Muotivaatteet

Muotivaatteet

Linkkivinkki

Linkkivinkki

Linkkivinkki.fi