Pelit ja pelaaminen

Liittyy kategorioihin: About mirka

27 syys 2018

Pelaaminen

Onko pelaaminen hyvästä vaiko pahasta? ihminen on kautta aikojen pelannut joko huvikseen tai sitten rahasta. Pelaaminen koukuttaa, sillä voittaminen on kivaa. Häviäminen johtaa siihen, että sitä ajattelee, että jos minä vielä nyt yhden kerran kokeilen ja sitten on minun aikani voittaa. Kun ei voittoa tullutkaan niin sitä psyykkaa itsensä jälleen kerran, että jos minä vielä kerran ja se toive, imu vie mennessään.

Siitä alkaa helposti addiktio, kierre, jota on vaikea katkaista. Riippuvuus on aina riippuvuus ja sitä ei pidä vähätellä. Milloin riippuvuus on haitallinen? Silloin kun se alkaa vaikuttamaan sinun arkeesi ja arjen valintoihisi. Silloin kun asia on koko ajan mielessä, et pääse siitä irti tai pakoon vaan hakeudut toistuvasti riippuvuutta aiheuttavan asian äärelle.

Nettipelit

Onko sinulla riippuvuutta? Karkit kenties, suklaa tai casinosuomi.com nettipelit? Itse en välitä makeasta niin paljon, mutta se mikä rentouttaa minua hetkellisesti on jos heitän aivot narikkaan ja pelaan vartin Candy crushiä Käsittääkseni sitä pelaa pari sataa miljoonaa muutakin tällä telluksella? Syitä heidän pelaamiseensa en tiedä. Itse levitän vain hyytelöä ja pelastan nallekarhuja enkä ajattele yhtään mitään. Tässäkin pelissä menestyksen salaisuus on kovin yksinkertainen samoin kuin pokerimobiili peleissä. Yksinkertaisuus, värit ja tehtävä, jossa on tavoite. Tulee hyvä mieli kun saa kaikki nallet pelastettua tai sen violetin hyytelön levitettyä koko ruudulle. Miksi? Jaa—aa, en tiedä.

Peli etenee helposti radasta toiselle, vaihtelevuutta on vaikea ja tosi vaikea rata, niistäkin selviää parin päivän treenin jälkeen. Peli ei maksa mitään ja sitä voi pelata ja edetä ostamatta mitään lisävimpaimia, toki niitä tarjotaan joka välissä.

Mikromaksut

Mikromaksut ovat usein mobiilipeleissä esiintyviä pieniä veloituksia, jotka voidaan veloittaa joko suoraan liittymältä, luottokortilta, tai vaikka Paypalin kautta. Itse olen poistanut luottokortin tiedot kaikista laitteista. Aikaa ennen lasta, tiedot oli joskus syötetty ja sitten 7 vuotta myöhemmin poika pelasi ensimmäistä ilmaista monopolipeliä, missä piti sijoittaa rahaa ja kassassa kilisi niin hän lukutaidottomana näpytteli seuraavaksi aamuksi minulla laskun geemailiin. Lasku oli tuolloin vain vajaa 80 euroa, mutta silti. Sen jälkeen meillä ei ole ollut yhtään korttia liitettynä laitteisiin ja poika tietää tuon ja hän myös tietää miten hysteerinen minä olen siitä, että sieltä ei osteta mitään. Eihän se edes onnistuisi kun ei ole tietoja kytkettynä, mutta you get the point. Meillä opittiin kerta laakista ja poika vieläkin rauhoittelee minua, että äiti älä huoli, en tee ostoja, osaan kyllä. Hän kyllä osaa mutta itsestäni en ole niin varma.

Mites teillä, onko teillä maksukortit vielä kytkettyinä laitteisiin vai odotatteko sitä ensimmäistä pelilaskua?

Vahinko voi sattua kenelle tahansa.

Kommentoi

 

Muotivaatteet

Muotivaatteet

Muotivaatteet

Linkkivinkki

Linkkivinkki

Linkkivinkki.fi