Ruohonjuuren syyskuun kampanjat

Liittyy kategorioihin: Hyvinvointi

14 syys 2016

mellis

Joko olet testannut Mellis tuotesarjan tuotteita?

Mellis on luonnonmukaista kosmetiikkaa valmistava perheyritys. Kaikki lähti aikoinaan liikkeelle harrastemuotoisesta mehiläishoidosta, jonka myötä perhe huomasi hunajan erinomaiset, hoitavat ominaisuudet – muun muassa ihottumat parantuivat hunajan ansiosta. Mehiläistenhoito jäi, kun luonnonkosmetiikka vei mukanaan. Hunaja on edelleen tuotteiden perusraaka-aine, sillä se ei tuki ihohuokosia vaan antaa niiden hengittää. Hunajan kyky hoitaa ihoa on muutenkin ihastuttavan ihmeellinen – se sekä puhdistaa, kosteuttaa että tasapainottaa ihohuokosia, puhumattakaan sen rentouttavasta vaikutuksesta.

Omia suosikkejani ovat:

Viettelevä kasvonaamio – Mintuusuklaa & hunaja

Suklaa tekee ihostasi sametinehmeän ja minttuöljy supistaa ihohuokosia. Tuotteen sisältämä kaakao on laadukasta luomuraakakaakaota ja hei, tätä tuotetta voi myös maistaa joten ei ole mitään ylimääräisiä kemikaaleja tungettuna tuubeihin. Tykkään!

Ravitseva käsivoide –  Pellava & hunaja

Todella hyvä ja hyvin imeytyvä. Sopii atoopikolle ja herkälle iholle. Käsilaukkuun sopivan kokoinen tuubi ja korkki pysyy hyvin kiinni, mikä on plussaa ettei tarvi jänskätä onko tuote laukun pohjalla vai ei;)

Mansikkainen kuorintavoide – koivunmahla & hunaja

Tämä kuorintavoide on aivan super hyvä dekolteelle ja käsien kuorintaan. Puhdas merihiekka ja mansikansiemenet poistavat epäpuhtauksia. Luonnonmatskuilla mennään, ei millään muovirakeilla.

Melliksen tuotteiden takana olevan Minnan voi huomenna tavata Ruohonjuuressa Turussa, perjantaina Raisiossa ja lauantaina Itäkeskuksessa Helsingissä.

Nyt kannattaa käydä jututtamassa ja kuulemassa viimesimmät uutiset paikanpäällä tai sitten tutustua tuotteisiin Ruohonjuuren nettikaupan välityksellä.

 

1 vastaus Ruohonjuuren syyskuun kampanjat artikkeliin

Minna Järvinen

syyskuu 16th, 2016 at 07:40

Pikku korjaus tuote-esittelypäiviin: Turun ja Raision päivät olivat hypähtäneet toisin päin: Raisio oli jo eilen ja tänään Turussa! keskiviikkona oli Tampere, maanantaina Oulu; antoisa viikko päättyy huomenna Itäkeskuksessa Helsingissä. Kierros jatkuu ensi viikolla: Tl ,KE City-Center ja TO Kamppi. Mielenkiintoisia ihmisiä, kohtaamisia ja keskusteluita on ollut lukuisasti; voisi aloittaa uuden kierroksen samantien. Mutta jo ma on lennähdettävä Saksaan messuille, jossa haasteet ovat myös kiinnostavia!

Kommentoi

 

Muotivaatteet

Muotivaatteet

Muotivaatteet

Linkkivinkki

Linkkivinkki

Linkkivinkki.fi