Kokkolan Lucia-mummo 2017

Liittyy kategorioihin: About mirka

22 marras 2017

1. Kyllikki

2. Doris

3.Elma

4.Liisa

5. Taina

6. Britta

 

Taas on se aika vuodesta kun on aika valita ja antaa äänensä omalle suosikki Kokkolan Lucia-mummo ehdokkaalle.  Minä ja Susanna sekä Kokkola-lehti ja Soiten vanhuspalvelut järjestävät yhteistyössä Kokkolan Lucia-mummo -kilpailun.  Vuoden 2017 Lucia-mummo julkaistaan 13. joulukuuta.

Idea Lucia-mummosta on lähtöisin Lapinlahdelta 2010.

Tämä leikkimielinen kisa järjestetään jo kolmannen kerran. Minulla on ollut ilo ja kunnia saada vetoapua Susannalta viimeiset kaksi vuotta. Yhdessä olemme enemmän ja olemme Me. Tänäkin vuonna moni yhteistyötaho on lähtenyt mukaan talkoovoimin hyvän asian puolesta ja se lämmittää sydämiämme todella paljon.

Äänestäneiden kesken arvotaan lippuja Keski-Pohjanmaan kamariorkesterin konsertteihin, Kokkolan kaupunginteatterin esityksiin, lahjakortti Luontaishoitola Helmeen sekä Keski-Pohjanmaan Kirjapainon tuotekassi. Lucia-mummoehdokkaita muistavat: Opetusravintola Kokkolinna, Keski-Pohjanmaan Kamariorkesterin kvartetti, Halpa-Halli, Dermosil, Kultasepänliike Hanna Niemi, Kukkakauppa Mari Havia ja Kokkola-lehti sekä Keski-Pohjanmaan Kirjapaino.

Lucia-mummoehdokkaiden kuvat otti Ulla Nikula.

Kampauksista vastasi Salon Marjo Ahola, meikeistä vastasivat V.I.P Kauneushoitola sekä Kauneushoitola Fiore. Kranssin teki Kukkakauppa Mari Havia. Logon teki Tiina Harjunpää.

 

Lucia-mummoa pääset äänestämään tästä linkistä : www.kp24.fi/luciamummo

3 vastausta Kokkolan Lucia-mummo 2017 artikkeliin

Taija Leivo

marraskuu 22nd, 2017 at 19:30

Elma

Liisa Palola

marraskuu 23rd, 2017 at 00:29

Numero 2

suvi Uurinmäki

marraskuu 23rd, 2017 at 09:16

4. Liisa ! Hän on niin Lusiamummon näköinen , kiltin ja nöyrän näköinen joka tuo vain hyvää ympärilleen ❤

Kommentoi

 

Muotivaatteet

Muotivaatteet

Muotivaatteet

Linkkivinkki

Linkkivinkki

Linkkivinkki.fi